I STORT OCH SMÅTT – LOKALT OCH GLOBALT

 

En tillverkare av specialkomponenter i Tyskland, återförsäljare i sydvästra USA, investeringsobjekt i Norden, partners i Dubai, lokaliserade arvtagare. Det är bara några exempel på vad Profile Intelligences arbete har resulterat i genom åren.

 

Våra kunder anlitar oss för att få lokal hjälp, och vår lokala marknad är global. Med över 30 års erfarenhet av internationellt samarbete har vi kollegor runt om i världen som lokalt hjälper oss att hjälpa dig få klara fakta på bordet, oavsett språk.

Våra uppdragsgivare söker lika ofta fakta från Sverige och Skandinavien som information om marknader eller företag i övriga Europa, Fjärran östern, Centralamerika, Asien eller någon annanstans runt vår glob.

Det kan tyckas enkelt att själv hitta verifierad information på sin hemmamarknad, men tillgången på fakta varierar stort – till och med inom Norden. Att veta vad som finns, var det finns och hur man får tag på just det material som bekräftar eller förkastar en frågeställning och som ger dig trygghet i dina beslut – det är vårt jobb.

Så även om den information våra kunder söker kan förefalla lätt att se eller få tag i så behövs kunskap om källorna där ytterligare svar går att hämta, för bredd och djup. Det snabbt googlade blir ofta ytligt och inkomplett. Men vi kan konsten att gå på djupet – vi ger dig hela bilden