FATTAR DU BESLUT? DÅ KAN VI HJÄLPA TILL!

 

Investerare, marknadsförare, inköpare, chefer, konsulter, jurister, boutredare – oavsett position så finns det situationer då du behöver tillförlitlig information för att kunna fatta välgrundade beslut.
Det är då du ska vända dig till Profile Intelligence.

 

Kanske står du som investerare eller representant för ett företag inför en ekonomisk satsning, till exempel ett köp eller en investering. I din situation kan det vara bra att ha ordentligt på fötterna om både objektet och om andra aktörer i affären.

Eller är du marknadsförare och ska lansera en ny produkt eller göra intåg på en ny marknad? Då kan du vinna mycket på att ha koll på konkurrenterna och deras produkter. Du kan också vara inköpare, i färd med att hitta en ny leverantör eller kanske produktionsansvarig i behov av att kontrollera en befintlig råvaruleverantör.

Kanske arbetar du med personalansvar eller med att tillsätta styrelser? Att säkerställa heder och vandel inför samarbeten är viktigt innan man skriver på avtalet.

Har du en fråga eller behöver kontrollera något? Skriv en rad till mail@profile.nu så kontaktar vi dig.

 

*Jo, den som minns historien vet att valet av Ferdinand var ett misstag; han var ju inte alls den livsfarlige, vildsinte tjuren de trodde de hittat till tjurfäktningen. Med lite mer koll, bättre information, hade en lämpligare tjur valts till arenan än den fridsamme Ferdinand som föredrar blomdoft och korkekens skugga… (fast då hade ju berättelsen inte varit lika bra förstås!)